top of page

We are the change! Let’s exchange!

  •   Professionals, millennialsactienemers (= werknemers en ondernemers)

We zijn allen uniek; één uit duizend, maar onze maatschappij confronteert ons met 1001 uitdagingen waarin de balans tussen leven en werk moeilijk te vinden is. 

  •   Werkgevers die mee zijn met hun tijd en bedrijven anderzijds. 

Feel the power! Empower yourself!

Aan het stuur van je leven. Be in Flow stuurt je op de juiste weg.

Heb jij nood aan dat tikkeltje extra om sterk in je schoenen te staan? Be in Flow versterkt je zelfvertrouwen. Be in Flow leert je omgaan met perfectionisme en grenzen stellen

Be In Flow geeft je de kans en brengt je in balans.

Ben jij afleiding en verleiding beu? Wil je begeleiding om nu echt de leiding te nemen over je leven? Be in Flow leert je focussen en meer aandacht besteden aan zelfgroei en persoonlijke doelstellingen.

Be In Flow laat je positiviteit ontdekken en brengt pluswaarden met het doel op zich.

Onze huidige tijdsgeest gaat gebukt onder een zinderende werkdruk, zodat we niet goed meer weten waar we onze aandacht op moeten richten. Wil jij een uitdagende harmonieuze eenheid tussen gezin en werk? Flow is de psychologie van de optimale ervaring. Via Be In Flow ontdek je hoe je autotelisch (auto = zelf en telos = doel in het Grieks) activiteiten niet alleen voor anderen kunt doen, maar voor je zelf.

Laat je dromen groter worden dan je angsten.

Go with the flow. Don’t stay low.

Te druk? Onder druk? Be In Flow staat in het hart van onze moderne tijd en is online flexibel! Be In Flow zit midden in de leefwereld van young professionals en millennials en kan met je meegroeien.

Be In Flow is plaats- en tijdsonafhankelijk. Connectie en reflectie zijn mogelijk via telefoon en het internet. Interactieve oefeningen zijn ook via moderne media mogelijk. 

Voor individuele begeleiding en coaching wordt wel een éénmalige face to face ontmoeting aangeraden om een vertrouwensband te creëren. 

bottom of page