top of page
Foto Triodos_edited.png

Professioneel in hart en nieren.

Fatima El Herbouti is een erkend klinisch psycholoog (Vrije Universiteit Brussel), stress- en burnout coach en loopbaanbegeleider. Haar werkwijze is een combinatie van positieve, oplossingsgerichte en cognitieve psychologie (aandachttraining). Vanuit haar kennis en ervaring ondersteunt ze klanten op een professionele manier. Fatima El Herbouti volgde een master in de klinische psychologie (VUB). Deze opleiding vulde ze aan met een opleiding human ressource management (EHSAL Management School). 

Via Better Minds at Work (Elke Geraerts) & HRD Academy (Annita Rogier) volgde Fatima El Herbouti een specialisatie tot stress- en burnoutcoach en loopbaanbegeleider.

Fatima heeft professionele ervaring met drughulpverlening, jongeren met gedragsproblemen en begeleiding van werkzoekenden.

Ze combineert haar job bij Be In Flow met de functie welzijnsadviseur, projectleider en veerkrachtcoach. Meer informatie over haar opleiding en ervaring vind je hier: LinkedIn pagina.

Passioneel met hart en ziel.

Fatima El Herbouti is van Marokkaanse afkomst en koestert de verbinding en warmte van deze cultuur, maar natuurlijk ook de muntthee. 

Fatima vindt haar flow in bewegen, koken, podcasts, mindfulness en reizen. Haar leven staat in het teken van ervaringen opdoen en delen, liefde en dankbaarheid. Zelfgroei en levenslang leren zijn voor haar een rode draad.

Voor Japan heeft ze een boontje. Ikigai is een filosofie waarin ze zich helemaal kan vinden, een gelukkig leven in verbinding met elkaar.

Spre(u)ken met een hart die Fatima meedraagt.

“People will forget what you said,
People will forget what you did, but 
People will never forget how you made them feel” – Maya Angelou. 

Met dit gevoel wil Fatima mensen laten terugkomen. Ze wil mensen helpen door impact uit te oefenen op hun welzijn en hun inzichten mee te geven om te veranderen, zodat zij van zich kunnen laten spreken en werken vanuit de flow van hun hart.

bottom of page